Ga naar hoofdinhoud

BedrijfsautoRAI 2015 loopt langzaam vol

De BedrijfsautoRAI 2015 is al voor meer dan de helft volgeboekt, meldt organisator Amsterdam RAI. Afgelopen maand eindigde het vroegboekaanbod voor de BedrijfsautoRAI 2015, wat geresulteerd heeft in een vloeroppervlak waarvan al ruim 60 procent verkocht is.

BedrijfsautoRAI 2012Alle truckmerken zijn present en volgens Amsterdam RAI zal het aanbod van trailer- en aanhangwagenbedrijven op de komende BedrijfsautoRAI groot zijn. Ook in de andere segmenten lopen de inschrijvingen voorspoedig. De BedrijfsautoRAI 2015 vindt plaats van 20 tot en met 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI.

Onder de inschrijvingen bevinden zich de bekende truckmerken, maar ook veel bekende namen uit de trailer- en aanhangwagenwereld. Zo staan onder andere Broshuis, D-TEC, GS Meppel, Heiwo, Jumbo / Groenewegen, Knapen, Kraker trailers, Nooteboom, Pacton, Van Eck, en Veldhuizen op de deelnemerslijst. Ook Onderdelen & Accessoires bedrijven als ZF, Thermo King, Groeneveld Lubrication Systems SAF Benelux en Cargotec/Hiab zijn aan boord.

Het segment van trailer- en aanhangwagenbedrijven is van groot belang voor de BedrijfsautoRAI. “In de wereld staan de Nederlandse trailerbouwers bekend als innovatief en vooruitstrevend. Voor bijna elk wegtransportvraagstuk vinden zij wel een oplossing. Daarom is het voor zowel hen als voor de BedrijfsautoRAI van belang dat er een goed podium is om deze innovaties te laten zien. Op de beurs zal de innovatiekracht van dit segment ook nadrukkelijk terugkomen”, aldus beursmanager Roelant Groen. “Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de trailerfabrikanten collectief voor de BedrijfsautoRAI hebben gekozen.”

BedrijfsautoRAI 2015 staat nog meer dan vorige edities in het teken van informatievoorziening. Samen met belangrijke branchepartijen worden in verschillende theaters op de beursvloer presentaties en interactieve seminars georganiseerd. Transporteurs, verladers, MKB’ers en zelfstandige chauffeurs; voor alle bezoekers biedt de BedrijfsautoRAI 2015 veel nieuws, producten en kennis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer