Ga naar hoofdinhoud

Freshtrans kiest voor Renault Trucks T

Internationaal koelvervoerder Freshtrans uit Aalsmeer heeft onlangs een Renault Trucks T aangeschaft. De truck wordt ingezet voor het vervoer van bloemen en planten richting Zuid-Europa. Het voertuig werd geleverd door Volvo Group Truck Center Aalsmeer.

Renault T Freshtrans 2

De Renault Trucks T van Freshtrans heeft een High Sleeper cabine-variant met een vlakke cabine-vloer. Jan Struiksma, directeur van Freshtrans is blij met zijn nieuwe aanwinst: “We hebben de Renault Trucks T kunnen uitproberen en waren heel tevreden over het voertuig. De chauffeurs waren vooral enthousiast over de ruime cabine, de vlakke vloer en het goede zicht.”

De Renault Trucks T betreft uitbreiding van de bestaande vloot van Freshtrans. Het voertuig wordt ingezet voor internationale ritten naar Zuid-Europa. Jan Struiksma is in het aankoopproces positief verrast over de prijs-kwaliteit verhouding van de Renault Trucks T: “De gunstige prijs-kwaliteit verhouding van deze nieuwe Renault-truck heeft mij echt het meest verbaasd in het aankoopproces. De standaard uitrusting van de Renault Trucks T High Sleeper omvat onder andere een vierpunts lucht geveerde cabine, Led day running lights, mistlampen voor, vlakke cabine vloer, 3 standen verstelling van het stuurwiel, standkachel en elektrisch zonnescherm voor de voorruit.”

Freshtrans heeft zich in de afgelopen twintig jaar gespecialiseerd als internationale koelvervoerder. De primaire werkzaamheden verricht het bedrijf voornamelijk voor de grotere supermarktketens in Frankrijk en Spanje. Servicegerichtheid en een flexibele houding naar klanten zijn speerpunten binnen de organisatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer