Ga naar hoofdinhoud

Keurmerk Transport en Logistiek voor Koeltransport Aalsmeer

Transportbedrijf Koeltransport Aalsmeer heeft onlangs het Keurmerk Transport en Logistiek behaald, met de specialisatie Sierteelt. Het bedrijf heeft laten zien dat het voldoet aan een serie hoge kwaliteitseisen voor bedrijfsvoering en interne processen.

Koeltransport AalsmeerHet Keurmerk werd door Emile van der Weg overhandigd aan John Voorend en David Mulder, respectievelijk directeur en manager van KTA. Koeltransport Aalsmeer is een jong, dynamisch en enthousiast bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in transport en logistiek van bloemen en planten. Geografisch richt KTA zich met name op de Duitse en Oost-Europese retail ketens en verzorgt daarin de kortste weg van de kweker naar de eindbestemming. De belangrijkste klanten zijn actief in de sierteeltsector. KTA heeft een vestiging in Aalsmeer en een in Bemmel. Om de instroom van nieuwe mensen in de transportsector te ondersteunen is KTA een erkend leer- en opleidingsbedrijf voor rijdend en administratief personeel.

Middels het keurmerk zijn processen en procedures bij KTA vastgelegd, waardoor je kwaliteit intern en extern meetbaar kunt maken. Dit geeft duidelijkheid voor de klanten, zodat ze beter weten wat ze van hun transporteur kunnen verwachten. Daardoor geeft het keurmerk een meerwaarde voor zowel KTA als de klanten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer