Ga naar hoofdinhoud

Palletways breidt uit naar Oostenrijk

Palletways, het Europese distributienetwerk voor kleine zendingen palletvracht, breidt haar activiteiten uit in Europa. Vanaf maandag 3 november zal Palletways ook voor transport van en naar Oostenrijk een breed scala aan diensten aanbieden.

Palletways Oostenrijk 2014Met Oostenrijk komt het totaal aantal landen waarin Palletways actief is op 14. De uitbreiding versterkt de positie van Palletways als grootste netwerk voor palletvracht. Rachael Alpha, algemeen directeur van Palletways Europa GmbH: ‘De uitbreiding met Oostenrijk is een belangrijk onderdeel van onze bredere strategie om voortdurend onze geografische dekking in Europa te vergroten en ons aanbod voor onze klanten nog verder te verbeteren.’

‘Ook in 2015 staan diverse uitbreidingen op de planning, die het resultaat zijn van lopende gesprekken met onze klanten uit heel Europa. Wij zijn vastbesloten om onze klanten de beste pan-Europese diensten aan te blijven bieden. Door voortdurende innovatie kunnen meer klanten profiteren van onze goede service, ongeacht de aard van de vracht of de afleverlocatie’, voegt Rachael Alpha toe.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer