Ga naar hoofdinhoud

TTS Swifterbant voegt zich bij ETC netwerk

European Trailer Care kondigt aan dat er weer een nieuw bedrijf zich heeft aangesloten bij de organisatie. Vanaf heden mag TTS Swifterbant zich lid van European Trailer Care noemen.

TTS foto 1

Voor European Trailer Care vormt TTS Swifterbant een nuttige en logische aanvulling op het reeds bestaande kwalitatieve netwerk. Het bedrijf voldoet aan alle eisen die European Trailer Care aan haar leden stelt. Andersom is het zo dat de keuze van TTS Swifterbant om zich aan te sluiten bij European Trailer Care ook een logische is: de Europese 24/7 pechservice onderstreept de visie van TTS Swifterbant dat een klant altijd en overal geholpen moet worden.

TTS Swifterbant is in de regio uniek als het gaat om onderhoud en reparatie van alle merken en soorten trucks en trailers/aanhangers, is servicepartner van Cargo Floor en Kraker Trailers en is een zusteronderneming van KTTC in Nisse. Een deskundig team staat klaar voor onderhoud en reparatie aan (schuifvloer)trailers, kippers, onderlossers, aanhangwagens, bussen of trucks. Ook voor schadeherstel en APK-keuringen kan men bij TTS Swifterbant terecht. De werkzaamheden worden, door de jarenlange ervaring en kennis van de medewerkers, snel en efficiënt uitgevoerd, zodat voertuigen niet langer stilstaan dan absoluut noodzakelijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer