Artikel

Amerikaanse sneeuwkettingen bij Barroc

1

Barroc International is naar Venray gekomen met een product dat past bij het jaargetijde: sneeuwkettingen. “Maar wel heel bijzondere”, zegt directeur Harry Sloots, “de SCC Icebear Z serie, speciaal voor trucks en bussen.”

BarrocSloots kan de eenvoudige montage van de Icebear kettingen demonstreren en laten zien dat ze speciaal geschikt zijn voor nauwe wielkasten. De Icebear Z maakt gebruikt van diagonale draden van mangaanstaal, voorzien van stalen ringetjes. “Daarom is er altijd contact met de weg en wordt het gewicht verdeeld over al die ringetjes”, laat Sloots zien. Bijkomend voordeel is dat spannen en centreren vanzelf gaat en de kettingen goed blijven zitten. “De chauffeur hoeft niet weer telkens na te spannen. Daarbij wegen deze kettingen 10 kg per stuk, 55 procent minder dan traditionele sneeuwkettingen”, aldus Sloots. De kettingen werken met ABS en andere systemen en hebben alle gangbare certificaten. Volgens Sloots rijdt in de VS 38 procent van alle trucks met Icebear Z.

1 reactie op “Amerikaanse sneeuwkettingen bij Barroc

  1. Beste …
    Kunt u ons svp even mailen en uw adres doorgeven. Wij zijn gebruiker van Icibear sneeuwkettingen en willen graag bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven