Artikel

Windpower bij Agriband

Bandenspecialist Agriband uit Veenendaal timmert de laatste paar  jaar flink aan de weg met het merk Windpower. Ook in Gorinchem staat dit merk in de schijnwerpers.

CVD Gorinchem 2013 Windpower

Met Windpower biedt Agriband haar afnemers een nieuw en omvangrijk assortiment met meer dan 60 verschillende profielen en afmetingen in  EM-banden.  Voor het vrachtwagensegment is, met meer dan 70 verschillende profielen en afmetingen, de keuze nog breder. Windpower bouwt aan een sterke reputatie in het stads- en streekvervoer, het regionale vervoer, lange afstandstransporten en in het werk op bouwplaatsen.

Profielen van Windpower onderscheiden zich door hun structuur, hoogwaardige rubbersamenstelling en lange levensduur. Voorzien van het duurzame ‘Green Tyre’- label, worden de Windpower banden conform de REACH-verordening (Registration, Evaluation, Authorisation of Chemicals) geproduceerd. De Windpower hebben een volgens Agriband aantrekkelijke aanschafprijs en een hoogwaardig karkas. Ook zijn Windpower banden probleemloos vernieuwbaar.

Agriband is altijd gespecialiseerd geweest in de verkoop van banden voor vrachtwagens, agrarische voertuigen en grondverzetmachines. Agriband BV is gevestigd in Veenendaal en  sinds 2010 100 procent dochter van de Bohnenkamp groep in Duitsland en zelfstandig in de Benelux actief.

Stand 182

www.agriband.nl

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven