AA-Equipment vernieuwt managementteam • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

AA-Equipment vernieuwt managementteam

Vanaf 1 maart a.s. gaat werkplaatsequipmentleverancier AA-Equipment verder onder leiding van Chris Kimman en Ronnie van Gellecom. De directie wordt gevoerd door Chris Kimman, waarbij de operationele organisatie wordt aangestuurd door Ronnie van Gellecom.

AA-Equipment zal, naast het leveren van producten van de bekende A-merken; VDO, Jaltest, Pico, Launch en Autocom, zich verder gaan specialiseren in diepgaande ondersteuning van haar klanten middels een gecentraliseerde ServiceDesk en trainingen. Hierbij zullen remote-diagnose en PassThru oplossingen belangrijke pilaren zijn.

Chris Kimman: “De ontwikkelingen in de mobiliteitssector gaan razendsnel. Denk alleen maar aan de alternatieve aandrijftechnieken en energiebronnen en de complexiteit hieromtrent, de toename van de druk om voertuigen en machines aan de praat te houden én het tekort aan gekwalificeerd personeel. Daarbij komt ook nog eens de marges steeds verder onder druk komen te staan. Ondanks de grillige toekomst, zal er nog steeds een goede boterham te verdienen zijn voor bedrijven die hier goed op inspelen.

Door deze ontwikkelingen dienen niet alleen de bedrijven die onderhoud en reparatie uitvoeren anders te gaan werken. Ook de toeleveranciers zullen hierop moeten anticiperen, hetgeen AA-Equipment in de afgelopen jaren, onder leiding van Ben van de Kerkhof, uitstekend heeft gedaan. Ben heeft samen met zijn team, een geweldig mooi productportfolio opgebouwd en heeft daarmee een flink marktaandeel verworven.

Een perfecte basis om verder op door te bouwen met nieuwe innovaties en allround ondersteuning, waarmee AA-Equipment haar klanten en partners nog beter kan helpen bij het zo langdurig-, schoon- en efficiënt mogelijk operationeel houden van voertuigen en machines.”

Ben van de Kerkhof: “Met deze nieuwe fase, samen met mijn leeftijd, is dit na ruim 21 jaar een mooi moment om het stokje over te dragen aan de jongere generatie, waarbij ik het volste vertrouwen heb in de nieuwe eigenaren, Chris en Ronnie. Ik zal deze veranderingen op de voet volgen waarbij ik mijn kennis en ervaring zal blijven delen vanuit mijn rol binnen het salesteam. Ik zal de komende jaren tot mijn pensioen, met trots en veel plezier onze producten en diensten aan de man blijven brengen.”

AA-Equipment is in 1999 opgericht door Ben van de Kerkhof. Ben heeft het bedrijf samen met zijn team, in 21 jaar uitgebouwd tot een belangrijke speler binnen zowel de automotive- als transport sector op het gebied van het leveren van diverse A-merkproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer