Ga naar hoofdinhoud

Firestone introduceert twaalf nieuwe luchtveren

Firestone Industrial Products (FSIP), een van ’s werelds grootste leveranciers van geavanceerde luchtveren en aanverwante rubberproducten, kondigt de introductie aan van een uitgebreid assortiment truckonderdelen voor de Europese aftermarket. Het programma omvat 12 nieuwe aftermarket-luchtveren voor: Mercedes Benz Actros MP4, Volvo FH4/FM4 en DAF CF/XF.  Naast de aftermarkt beleverd Firestone ook diverse truckfabrikanten rechtstreeks aan de productielijn.

Met deze aanvullende producten vergroot FSIP haar dekking om onafhankelijke bedrijfsvoertuigwerkplaatsen, wagenparken met eigen werkplaatsen en groothandelaren te bedienen.

Deze vervangingsluchtveren worden vervaardigd en getest volgens dezelfde normen als de originele producten, die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de truckfabrikanten.

“De uitbreiding van het assortiment is duidelijk bedoeld om onze aftermarket-partners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te ondersteunen. Wij geloven dat het een goed moment is om deze producten te introduceren om klanten te bedienen die op zoek zijn naar de vervanging van de OE-equivalenten”, zegt Jacek Okonski, aftermarket sales director, Firestone Industrial Products. “Wetende dat Firestone een van de toonaangevende fabrikanten in de OE-markt is, gebruiken wij onze expertise en kennis om aftermarket-producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De nieuwe producten zijn onlangs geïntroduceerd en zijn overal in Europa verkrijgbaar.

FSIP heeft een nieuwe tool op haar website gelanceerd waarmee klanten de dichtstbijzijnde distributeur van Firestone-producten kunnen vinden. Op deze wijze kan elke wagenparkbeheerder of werkplaatsmanager gemakkelijk originele Firestone-onderdelen vinden en met een nabijgelegen Firestone distributeur in contact komen. Klanten kunnen de dichtstbijzijnde distributeur vinden op: www.firestoneip.com/where-to-buy/

FSIP heeft een lange geschiedenis als OE- en aftermarketfabrikant. FSIP ontwikkelde de eerste pneumatisch geveerdeophanging in 1934 en biedt meer dan 80 jaar ervaring in de engineering van hoogwaardige onderdelen die worden ontworpen volgens OE-specificaties. Alle Firestone-luchtveren doorstaan de strengste tests, wat resulteert in uitzonderlijke prestaties. De robuuste lichtgewicht veerconstructie zorgt voor een lange levensduur van het product en een laag totaalgewicht.

FSIP werkt samen met toonaangevende fabrikanten op het gebied van ontwikkeling, productie en after sales support. FSIP-luchtveren zijn geschikt voor de meeste grote truck-, trailer- en busmerken. Daarnaast biedt het bedrijf een compleet assortiment aftermarket-oplossingen.

FSIP maakt deel uit van de Bridgestone Corporation, ‘s werelds grootste banden- en rubberonderneming, en profiteert van haar expertise, onderzoek en ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer