Koning Willem I College en Joey Swinkels winnaars 'Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst 2020' • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Koning Willem I College en Joey Swinkels winnaars ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst 2020’

Vol trots nam het Koning Willem I College voor het derde jaar op rij de ‘Scholenprijs bedrijfsautotechnicus van de toekomst’ in ontvangst tijdens de vakbeurs Auto Prof AMT Live in Gorinchem. Deze prijs wordt uitgereikt door AMT, Bovag en Innovam aan de beste school in de bedrijfsautotechniek. Bijna alle scholen die in Nederland bedrijfsautotechniek aanbieden strijden mee in deze competitie. Joey Swinkels won de individuele award.

Thieu van den Elzen, directeur van de afdeling Mobiliteit en Logistiek van het Koning Willem I College: “Als school werken we nauw samen met de leerbedrijven om het beste in de studenten naar boven te halen. Dit doen we door in te zetten op goede begeleiding, vakkundige leraren en goede aanvullende ondersteuning. Vol passie en enthousiasme zetten we ons met z’n allen dagelijks in voor het succes van onze studenten.”

De uit Sint-Oedenrode afkomstige student Technisch specialist bedrijfsauto’s Joey Swinkels slaagde erin om de individuele prijs ‘Beste bedrijfsautotechnicus van de toekomst 2020’ te winnen. Joey is werkzaam bij Rüttchen Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Veghel. Hij kwalificeerde zich door een hoge individuele score bij de online kennistest te behalen. Vervolgens bewees hij zich bij de halve finale waar hij praktische storingen oploste. Tijdens de finale nam hij het op tegen een andere student en is het hem gelukt om als beste te eindigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer