Krone stelt Alltrucks aan als servicepartner • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krone stelt Alltrucks aan als servicepartner

Alltrucks Truck & Trailer Service is de nieuwe servicepartner van opleggerfabrikant Krone. Eigenaren van Krone opleggers kunnen met hun materieel terecht in de meer dan 700 Alltrucks vestigingen in Europa en zijn dan verzekerd van fabrieksexpertise bij onderhoud en reparatie van hun oplegger.

De samenwerking tussen Alltrucks en Krone gaat van start in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en zal de komende maanden verder worden uitgebreid over heel Europa. In Nederland heeft Alltrucks vier vestigingen.

Door de samenwerking met Krone breidt Alltrucks naar eigen zeggen haar leidende positie als het grootste onafhankelijke Europese servicenetwerk voor bedrijfsvoertuigen in de markt verder uit. Hierdoor profiteren zowel de bedrijfswagenwerkplaatsen die aangesloten zijn op het Alltrucks netwerk als de wagenparken van een merkoverstijgend, 360-graden product- en serviceaanbod op OE-niveau.

Ralf Faust, Managing Director en Head of Commercial Vehicle Service bij Krone, ziet in de samenwerking grote kansen voor beide partijen: “De nieuwe samenwerking met Alltrucks vertegenwoordigt een win-win situatie – voor onze klanten, voor onze servicepartners, voor Alltrucks en voor Krone. Voor ons is maximale klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Daarom werken wij elke dag hard om onze klanten niet alleen uitstekende productkwaliteit te bieden, maar ook uitstekende servicekwaliteit. Een hecht en hooggekwalificeerd werkplaatsnetwerk vormt de basis voor deze serviceclaim. Met haar full-service concept en meer dan 700 servicepartners in 14 Europese landen heeft Alltrucks de afgelopen jaren uitstekende prestaties geleverd op het gebied van kwalificatie, training en ondersteuning van hoogwaardige bedrijfswagenwerkplaatsen. Met deze samenwerking zijn wij ook goed voorbereid wat betreft onze Celsineo koelunit op het gebied van opleiding, levering van reserveonderdelen en expertise op het gebied van zware voertuigen. Zo zullen wij met Alltrucks passende opleidingspakketten samenstellen voor alle Krone-producten en ook voor Celsineo. Dankzij de samenwerking profiteren onze klanten en partners nu van nieuwe doorslaggevende toegevoegde waarden.”

Homer Smyrliadis, Managing Director van Alltrucks, ziet ook een toegevoegde waarde voor beide partijen, evenals grote kansen voor de toekomst: “Bedrijven erkennen vandaag de dag het toenemende belang van diensten als een beslissende succesfactor. Tegen deze achtergrond zijn wij bijzonder trots dat wij met de Krone Commercial Vehicle Group als een van ’s werelds toonaangevende trailerfabrikanten deze weg naar de toekomst kunnen vormgeven. Het zit in ons DNA om waardevolle en duurzame concepten en diensten te ontwikkelen en te introduceren. Dit zullen we ook samen met Krone doen voor onze gezamenlijke klanten. Tegelijkertijd breiden we onze competenties uit en daarmee het dienstenaanbod voor ons werkplaatsnetwerk. Wij verheugen ons erop om in de toekomst klanten van Krone in ons werkplaatsnetwerk te mogen verwelkomen. Op basis van het nieuwe premium serviceaanbod Alltrucks Fleet, zullen zij gebruik kunnen maken van de exclusieve en merkonafhankelijke diensten binnen het Alltrucks netwerk.”

Alltrucks GmbH & Co. KG is in 2013 opgericht als joint venture door de drie leveranciers van auto- en bedrijfsvoertuigen Bosch, Knorr-Bremse en ZF. Onder de merknaam Alltrucks Truck & Trailer biedt het bedrijfswagenwerkplaatsen een breed scala aan diensten op het gebied van onderhoud en reparatie van lichte tot zware bedrijfsvoertuigen, aanhangwagens en opleggers – voor alle merken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer