PPG introduceert digitale kleurafstemming voor trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

PPG introduceert digitale kleurafstemming voor trucks

PPG heeft de introductie aangekondigd van zijn draagbare digitale ColorReader-apparaat, waarmee klanten in de bedrijfswagensector snel en nauwkeurig kleuren kunnen afstemmen op het PPG DelFleet One kleurenpalet en internationale standaardkleuren.

ColorReader is een via Bluetooth verbonden apparaat dat werkt met een speciale app. Het apparaat is beschikbaar voor iOS- en Android-tablets en smartphones en biedt een zeer nauwkeurige kleurovereenkomst in slechts enkele seconden.

Gebruikers hoeven alleen maar de ColorReader-app te downloaden, verbinding te maken met hun smartphone of tablet en ColorReader op het geverfde oppervlak te plaatsen om te scannen”, zegt Jo Thompson, PPG-kleurmarketingmanager, autoreparatielak, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “ColorReader biedt ook een slimme oplossing wanneer een smartphone of tablet niet beschikbaar is, door na het scannen direct de drie meest overeenkomende kleuren weer te geven op het ingebouwde display.”

PPG heeft ColorReader onlangs gelanceerd in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en heeft positieve reacties ontvangen van klanten.

“We zijn sterk gericht op het brengen van innovatieve oplossingen om in de grootste behoeften van onze klanten te voorzien”, zegt Thompson. “We hebben al veel succes geboekt met digitale kleurmatchingtools in andere markten. Met de lancering van ColorReader brengen we die voordelen, met name snelheid en nauwkeurigheid, naar onze klanten in de bedrijfsvoertuigensector.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer