Ga naar hoofdinhoud

RG Groep neemt Remijsen Truckservice over

Per 1 november 2019 heeft RG Groep alle aandelen van Remijsen Truckservice overgenomen. Samen met de dochter onderneming F.R.E. BV wordt Remijsen Truckservice een onderdeel van de snel groeiende RG Groep.

Zowel RG Groep als Remijsen Truckservice zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van trucks, trailers en bestelwagens. De achterliggende gedachte van de overname is om een krachtige samenwerking te realiseren tussen de bedrijven. Hierdoor ontstaat er een sterke speler in de universele truck en trailermarkt in midden Brabant, welke een hoge mate van service en kwaliteit kan leveren. Tevens biedt de overname RG Groep de mogelijkheid  hun diensten pakket uit te breiden met verhuur activiteiten.

Het vertrouwde team van Remijsen Truckservice zal blijven bestaan alsmede de mate van service. De voormalige directie, Hans Remijsen en Vera Cornelisse blijven werkzaam in de nieuwe organisatie.

RG Groep is net als Remijsen Truckservice een familiebedrijf waarin de klant centraal staat. Beide bedrijven geloven in persoonlijke en professionele relaties met hun klanten, personeel en leveranciers. Deze kernwaarde vormt een sterke band tussen de twee bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer