Ga naar hoofdinhoud

Sid Classens is de beste DAF-monteur

Een eersteklas truck verdient eersteklas service. Onder dat motto streden de finalisten van de diverse Nederlandse DAF dealers om de nationale titel ‘Technician of the Year’. Sid Classens van TB Truck & Trailer Service Venlo wist na een pittige strijd de prestigieuze titel binnen te halen.

Monteurs van alle DAF-dealers en -servicepunten in Nederland deden mee aan de competitie. De nationale Technician of the Year challenge werd deze week voor de Nederlandse dealers gehouden. Na een competitieve dag vol technische uitdagingen wist Sid Classens twee andere topmonteurs voor te blijven. Rik Papavoine van Truckland Den Bosch werd tweede en Jan van Deursen van Loven Helmond wist uiteindelijk beslag te leggen op de derde plaats. 

De nationale winnaars van alle Europese landen strijden samen met hun eigen service adviseur om de titel ‘European Service Team of the Year’. Die wedstrijd gaat plaatsvinden in februari 2024 bij DAF Trucks in Eindhoven.

DAF European Technician of the Year

“Professionele werkplaatsmonteurs zijn van onschatbare waarde. Daarom organiseert DAF elke twee jaar een Technician of the Year-competitie”, stelt Albert Florijn, Director Dealer Workshop Services bij DAF. “De hightech trucks van DAF zijn de beste en meest efficiënte op de markt. Ze combineren de nieuwste ultra-schone aandrijflijntechnologieën met toonaangevende digitale systemen. Om aan deze prachtige trucks te kunnen werken, moet je als technicus over uitgebreide en diepgaande technische kennis beschikken.”

Een DAF werkplaatsmonteur werkt nauw samen met de serviceadviseur. Ze zijn allebei verantwoordelijk voor de communicatie met de klant. Florijn: “Bij inname van de truck in de werkplaats is communicatie erg belangrijk. Duidelijke en vriendelijke communicatie is een vaardigheid die vaak over het hoofd wordt gezien, maar waar we bij DAF veel waarde aan hechten. Het leveren van uitstekende service en kwaliteit schuilt in de aandacht die je geeft aan zelfs de kleinste details.”

Eén reactie op “Sid Classens is de beste DAF-monteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer