Ga naar hoofdinhoud

Thies Elbertsen nieuwe Formulemanager PartsXpert Benelux

Per 1 juli 2023 zal Thies Elbertsen aantreden als nieuwe formulemanager bij PartsXpert Benelux. Thies treedt daarmee in de voetsporen van Frits Wernsen die na ruim 9 jaar als formulemanager besloot om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Elbertsen is geen onbekende in de truck- en trailerbranche. Na zijn opleiding aan de IVA werkte hij bijna 10 jaar als productmanager bij Wijlhuizen. De afgelopen jaren heeft hij daarnaast ervaring opgedaan bij Kemetyl en Justlease.

PartsXpert Benelux is binnen de Wijlhuizen Group actief met een drietal (soft)franchise formules: TruckXL (voorheen TopTruck), PartsXpert (voorheen G-Truck) en FleetXL (voorheen FleetMaster).

Elbertsen zal de komende jaren deze formules verder gaan versterken en daarnaast gaan zorgdragen voor verdere groei in met name België. Uiteraard zullen de 1e maanden vooral in het teken staan van kennismaken met de formuledeelnemers, zodat er een goede basis is voor het samen verder bouwen aan de drie genoemde merken.

Eerder dit jaar gingen Sander Bredewout en Frits Wernsen in TTM.nl magazine uitgebreid in op alle ontwikkelingen bij PartsXpert Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer