Ga naar hoofdinhoud

40 miljoen Continental truckbanden uit Slovakije

De Continental bandenfabriek in Puchov, Slowakije, produceerde onlangs haar 40 miljoenste truckband. De 40.000.000 truckbanden werden gemaakt sinds Conti in 1999 de truckproductie in Puchov overnam.

Continental produceert in Puchov transportbanden, maar ook banden voor personenauto’s, trucks en bussen. Er werken in totaal 4.530 medewerkers.

De 40 miljoenste band is een 315/80 R 22.5 Conti Hybrid HD3, voorzien van ContiPressureCheck sensor.

“De vrachtwagenbandenfabriek in Puchov produceert jaarlijks een derde van de totale vrachtwagen- en busbandvolumes van Continental en draagt ​​daardoor aanzienlijk bij tot het succes van ons bedrijf. Een speciaal bedankje aan onze medewerkers waardoor deze uitstekende resultaten behaald konden worden. Dan gaat het niet alleen om het aantal geproduceerde banden maar ook de hoogste scores voor kwaliteitsindicatoren”, zei Patrick Haarmann, Head of Manufacturing Truck Tyre tijdens zijn speech.

Constantin Batsch, Head of Business Region Truck Tires EMEA Replacement, uitte zijn oprechte dank aan de prestaties van het lokale team en benadrukte het belang van de vrachtwagenbandenfabriek Puchov voor de EMEA-regio. “Dankzij het zeer capabele team en het uitstekende kwaliteitsniveau dat het levert, speelt de fabriek in Puchov een belangrijke rol bij het mogelijk maken van onze voortdurende verkoopgroei in de EMEA-regio.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer