Ga naar hoofdinhoud

Aeolus geeft twee jaar garantie op NEO-banden

Aeolus, het huismerk van Heuver Bandengroothandel, wil tijdens de vakbeurs NUFAM in Karlsruhe de topkwaliteit van de banden bewijzen door onder het motto ‘No matter what’ volop in te zetten op de 2 jaar 100 procent garantie die het merk geeft op de banden. Daarnaast worden verschillende nieuwe NEO-banden voor het eerst getoond op een beurs. Van 26 t/m 29 september 2019 is Aeolus te vinden op de internationale bandenbeurs op stand D103 in Hal 1.

Productmanager Jeroen Vos geeft aan dat Aeolus exact begrijpt wat transportbedrijven zoeken: “Onze klanten willen zekerheid en die bieden we ze. Door te kiezen voor Aeolus weten ze zeker dat ze profiteren van kwalitatief hoogwaardige banden voor een extreem goede kilometerkostprijs én garantie.”

De NEO-serie is geproduceerd onder een octrooi en in know-how licentie van Pirelli. Ze worden geproduceerd volgens de laatste technologische ontwikkelingen en conform de hoge eisen en wensen van Europese gebruikers. Daardoor durft Aeolus het aan om door middel van een unieke tweejarige garantie te bewijzen dat het merk garantstaat voor de kwaliteit. Aeolus is de enige die binnen dit segment een dergelijke garantie afgeeft.

Moet de band binnen 2 jaar worden vervangen, dan wordt dit – ongeacht de reden – volledig vergoed. Samen met de karkasgarantie en de 24/7 pechhulp bewijst Aeolus hiermee de ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding van haar banden. Op de NUFAM geeft Jeroen Vos samen met zijn collega’s graag uitleg over de vele onderscheidende eigenschappen van Aeolus-banden.

Naast de garantie toont Aeolus op de NUFAM ook de nieuwste banden uit de NEO-serie, zo vertelt Jeroen Vos: “Allereerst de Aeolus NEO Allroads T2, een verbeterde versie van onze meest gevraagde universele trailerband. In de maat 385/65R22.5 is het draagvermogen verhoogd van 160K naar 164K, wat een draagvermogen van 5.000 kg per band betekent. En de banden zijn standaard voorzien van het 3PMSF symbool. Daarnaast hebben we de maat 315/60R22.5 toegevoegd aan de Aeolus NEO Fuel S+-serie, een stuurasband voor internationaal verkeer, en de NEO Allroads D+-serie, een universeel inzetbare trekasband. Daarmee maken we onze range banden met uitstekende performance en minimale kilometerkostprijs nóg completer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer