Apollo Vredestein zet pechservice voor truckbanden op • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Apollo Vredestein zet pechservice voor truckbanden op

Apollo Vredestein Nederland breidt het dienstenpakket voor truck- en busbanden verder uit. Compleet nieuw is de Apollo Breakdown Service Europa. Deze pechservice is het antwoord op de groeiende vraag naar Apollo truck- en busbanden en bijbehorende diensten. Steeds meer transporteurs rijden internationaal met Apollo banden. Tevens zal de introductie van nieuwe maten en -typen in 2020 de vraag naar Apollo truckbanden verder doen toenemen. Apollo Vredestein brengt de pechservice onder bij Heisterkamp Breakdown Service in Oldenzaal.

De Apollo Breakdown Service Europa is een van de vele nieuwe diensten voor gebruikers van truck- en busbanden van Apollo Vredestein Nederland. Eerder werden al de Apollo Schade Garantie op truckbanden en de online dienst e-commerce B-to-B voor bandenprofessionals geïntroduceerd. De Apollo truckbanden liggen nu in Enschede op voorraad en als die vóór 15:00 uur worden besteld, worden ze de volgende werkdag geleverd.

De Apollo Breakdown Service Europa is een aanvullende service op de pechhulp die Apollo Vredestein al geruime tijd biedt in de Benelux. Hier zorgen Apollo Ambassador bandenspecialisten ervoor dat trucks of bussen met bandenpech zo snel mogelijk weer op weg kunnen.

De Apollo Breakdown Service Europa is 24/7 bereikbaar via een speciaal daarvoor bestemd telefoonnummer. De meldingen komen binnen bij een callcenter, waar specialisten zorgen voor een snelle en adequate pechhulp, waar dan ook in Europa. De transporteur of busondernemer krijgt een marktconforme factuur voor de hulpverlening. In specifieke gevallen kan ook een beroep worden gedaan op andere reparaties dan op truckbanden.

Apollo Vredestein heeft deze nieuwe Europese dienst ondergebracht bij Heisterkamp Breakdown Service in Oldenzaal, een gespecialiseerde organisatie die in Europa samenwerkt met meer dan 20.000 bandenspecialisten en werkplaatsen. De samenwerking tussen Apollo Vredestein en Heisterkamp is recentelijk ondertekend door Paul Eidhof, Cluster Director Benelux Apollo Vredestein en Gerrit Prins, Managing Director Service Division Heisterkamp.

2 reacties op “Apollo Vredestein zet pechservice voor truckbanden op

 • HJ Brill

  Heisterkamp Breakdown Service is absoluut geen callcenter.
  Het is een zeer goed team van ex chauffeurs die weten hoe het reilt en zeilt in het Transport, dit in tegenstelling tot een callcenter waar vaak de medewerkers niet ter zake kundig zijn.
  Dit wilde ik maar even kwijt.

  1. Arjan Velthoven

   In het artikel staat geenszins dat Heisterkamp Breakdown Service een callcenter is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer