BFGoodrich introduceert nieuwe generatie constructiebanden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

BFGoodrich introduceert nieuwe generatie constructiebanden

Cross Control 2 is de naam van een nieuw gamma bouw- en constructiebanden van de Amerikaanse fabrikant BFGoodrich. Cross Control 2 is bestemd voor professionals in de bouwsector. Hij is gemaakt voor bouwplaatsen, vervoer van materialen en publieke werken.

De Cross Control 2 banden zijn geproduceerd in de Europese BFGoodrich fabrieken en ontwikkeld voor de Europese markt. Het gamma is volgens de fabrikant perfect afgestemd op de behoeften van ondernemers en chauffeurs.

Het nieuwe ontwerp zorgt voor robuustheid en trekkracht, ongeacht het terrein of de omstandigheden. Dat geldt ook bij sneeuw (3PMSF-markering). Ook houdt deze band de gebruikskosten onder controle aangezien de levensduur verder is verbeterd: met 25 procent voor BFGoodrich Cross Control D2 banden en met 40 procent voor de BFGoodrich Cross Control S2 banden.

De BFGoodrich Cross Control D2 en de S2 zijn sinds april en mei beschikbaar in de afmetingen 315/80 R 22.5 en 13 R 22.5. Ze zijn geschikt voor herprofilering en loopvlakvernieuwing waardoor ze nog langer meegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer