Ga naar hoofdinhoud

Continental voert herstructuring door in Nederland

De automobiel- en bandenmarkt is sinds een aantal jaren onderhevig aan belangrijke veranderingen. Als gevolg hiervan hebben Continental Benelux en Continental Banden Groep een nieuw samenwerkingskader bepaald dat beter is aangepast aan deze veranderende marktomgeving.

Beide bedrijven hebben een akkoord bereikt om het huidige importeurscontract vanaf 1 juli 2019 om te zetten in een langdurige samenwerkingsovereenkomst. Zowel Continental Banden Groep als Continental Benelux zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe aanpak hen zal versterken om hun toekomstplannen te realiseren.

“Dankzij de integratie van personenwagenbanden, bestelwagenbanden en industriebanden binnen Continental Benelux, worden we verantwoordelijk voor de verkoop van deze productlijnen op de Nederlandse markt, naast de vrachtwagenbandenactiviteit die al deel uitmaakt van onze verkoopsorganisatie”, zegt Raf Claes, General Manager bij Continental Benelux. “We zullen deze nieuwe activiteiten uitbouwen binnen ons huidig Benelux-organisatiemodel met hoofdkantoor in Brussel en een satellietkantoor in de Koolhovenstraat in Barneveld voor onze Nederlandse relaties. Ons doel is om optimale service te bieden aan onze klanten in de Nederlandse markt”, aldus Raf Claes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer