Dirk Lambrechts Directeur Services van Profile International • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Dirk Lambrechts Directeur Services van Profile International

Per 1 oktober 2019 is Dirk Lambrechts benoemd tot tweede statutair bestuurder van Profile International. Met deze benoeming zal hij samen met Matthijs Verhaar de tweekoppige directie van Profile International vormen. Met deze versterking in de directie is Profile op volle kracht om samen met de aangesloten ondernemers de strategische ambities te realiseren.

Met Dirk Lambrechts wordt veel financiële, operationele en internationale expertise toegevoegd aan de organisatie. Dirk werkt sinds 2015 bij Profile Belux en Profile Euroservice en werd intussen belast met de uitwerking van het Profile ICT-platform, waarmee Profile haar prominente plaats in de keten nog meer elan wil geven.

Dirk Lambrechts

Matthijs Verhaar is blij met de toetreding van Dirk Lambrechts: “Dirk voldoet volledig aan het profiel dat we hebben opgesteld. De Profile organisatie kan met name profiteren van zijn grote ervaring met het werken met zelfstandige franchisenemers binnen een bedrijf in een internationale context. We kijken uit naar de samenwerking met hem.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer