Ga naar hoofdinhoud

Euromaster opent met Nieuwegein Truck strategische hotspot

Afgelopen week opende Euromaster de nieuwe truckvestiging in Nieuwegein op bedrijventerrein Het Klooster officieel. Daarmee is er voortaan één centraal punt in de regio Utrecht voor bandenservices en –onderhoud van zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen.

Het samenvoegen van de activiteiten in de regio Utrecht zorgt voor een verbetering van de bereikbaarheid en het netwerk. Wethouder Ellie Eggengoor van de gemeente Nieuwegein verzorgt samen met Edo Wiggers, Algemeen Directeur Euromaster Nederland, de officiële opening.

Euromaster heeft een landelijk netwerk met garages, gespecialiseerd in banden en onderhoud voor personenauto’s, bedrijfswagen en vrachtwagens. Op dit moment heeft Euromaster vijf locaties in Utrecht en Nieuwegein. In deze regio is Euromaster Nieuwegein Truck benoemd tot de “hotspot” voor zware voertuigen.

Koos Nieuwenhuizen, Servicecenter Manager Euromaster Nieuwegein Truck: “De truckactiviteiten van de vestigingen in Utrecht (Lage Weide) en Nieuwegein (Archimedesbaan) voegen we samen in de vestiging op Het Klooster. Hier gaan we ons puur richten op vrachtwagens, bedrijfswagens, grondverzetmachines en andere zware voertuigen”, zegt Nieuwenhuizen. “Als Euromaster verzorgen we ook banden en onderhoud voor personenauto’s en kleine bedrijfswagens. De zware activiteiten voor bijvoorbeeld vrachtwagens vragen echter om een ander soort vestiging en een andere dynamiek. Met Euromaster Nieuwegein Truck geven we dit een eigen gezicht.”

Jeroen Maas, Directeur Procurement, vult aan: “Wij zijn gaan zoeken naar een plek waar we alle zware activiteiten uit de regio Utrecht-Nieuwegein konden bundelen. We hebben verschillende locaties bekeken, maar Het Klooster had onze duidelijke voorkeur. Vooral vanwege de bereikbaarheid en de ontsluiting, zo pal naast de A27. Wij werken zowel op locatie bij klanten als straks hier in dit nieuwe pand. Goede toegangswegen zijn daarom een groot pluspunt.”

Met deze strategische locatie in Nieuwegein is Euromaster beter bereikbaar voor zakelijke klanten en kunnen de monteurs anderzijds snel ter plaatse zijn voor service op locatie. Euromaster verbetert op deze manier haar netwerk.

Euromaster Nieuwegein Truck is te vinden aan het 3 e Regimentsdok 1 in Nieuwegein. Geopend van maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:30 uur. Telefonisch zijn zij bereikbaar op: 030- 2410720.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer