Ga naar hoofdinhoud

Hankook presenteert nieuwe trailerband Laufenn LF95

Hankook breidt het bestaande assortiment van haar tweede merk Laufenn uit met de nieuwe trailerband LF95. De LF95 is voor alle seizoenen ontwikkeld voor gebruik in het regionale vrachtverkeer onder wisselende wegomstandigheden en kent een uitstekend kilometerrendement. De Laufenn LF95 is al beschikbaar op de Europese markt.

“Met de LF95 spelen we in op de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven door hen een band te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die gekenmerkt wordt door een hoge brandstofefficiëntie en een hoge duurzaamheid,” aldus Guy Heywood, Vice President Marketing Strategy Truck and Bus bij Hankook Tire Europe. “Op die manier profiteren onze klanten van de jarenlange ervaring van het merk en ontvangen ze een product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.”

Lange levensduur en uitstekende tractie

De belangrijkste kenmerken van de LF95 zijn het brede loopvlak en de diepe profielgroeven. Het kenmerkende profiel zorgt voor uitstekende tractie en waterafvoer in een breed scala aan wegomstandigheden. De brede en stevig ontworpen schouders dragen bij aan een hoog kilometerrendement. Bovendien verbetert het schouderontwerp de grip en stabiliteit en vermindert het een ongelijkmatige slijtage van het loopvlak. De Stone-ejector Technology in de profielgroeven voorkomt tevens dat voorwerpen vast komen te zitten, wat op zijn beurt de kans op bandenpech vermindert en de levensduur van de band maximaliseert. Dankzij de lage rolweerstand wordt de band ook gekenmerkt door een hoge brandstofefficiëntie.

Als band voor alle seizoenen is de LF95 voorzien van de markeringen M+S en 3PMSF (sneeuwvloksymbool), waarmee wordt aangegeven dat hij ook geschikt is voor het winter seizoen. Hij is leverbaar in de maat 385/65R22.5. Het profiel is geschikt voor herprofilering. De publiekspremière van de Laufenn LF95 vond woensdag plaats op de eerste dag van de Road Transport Expo in het NAEC in Stoneleigh, Engeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer