Profile Heuver opent nieuwe vestiging in Twente • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Profile Heuver opent nieuwe vestiging in Twente

In september 2022 opent Profile Heuver de deuren van een nieuwe vestiging, Profile Heuver Twente. De gloednieuwe vestiging wordt momenteel gebouwd in Borne/Hengelo, uitstekend bereikbaar vanaf zowel de A1 als A35. 

Charel Nijhuis, manager filialen Profile Heuver: “Als regionale marktleider voor onze zakelijke klanten willen we blijven investeren en groeien. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als Profile Heuver investeren in een nieuwe vestiging: Profile Heuver Twente. Een locatie met de nieuwste innovaties op het gebied van bandenmanagement, centraal gelegen in Borne/Hengelo, zal in september 2022 haar deuren openen. Vanzelfsprekend behouden onze klanten hun vaste accountmanager en kunnen zij blijven rekenen op de kennis en service van ons Profile team zoals zij dat van ons gewend zijn.”

De nieuwbouw geef aan dat Profile Heuver gelooft in de toekomst en duidelijke ambities heeft. Charel Nijhuis vervolgt: “Samen met onze klanten willen we optimale mobiliteit bereiken; 100 procent uptime. Met onze mobiele servicetrucks zijn we hen nóg beter van dienst om stilstand te minimaliseren. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de trucksector. Ook op het gebied van landbouw- en grondverzet bieden wij méér dan alleen banden. Ten eerste dat wij onze klanten iedere dag vol overgave snel en goed helpen. Daarnaast dat zij kunnen terugvallen op experts met jarenlange ervaring. Met alle kennis van de producten, van hun markt en van de seizoenen. Wij weten ook als geen ander dat stilstand geld kost. Dit willen wij voor onze klanten voorkomen of we lossen dit zo snel mogelijk voor hen op, zodat zij weer snel verder kunnen. “

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer