BPW doet dubbele overname • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

BPW doet dubbele overname

BPW Benelux, onderdeel van de BPW Groep, neemt de Nederlandse onderdelenhandelaar TPV (Trailer Parts Veghel) en de reparatiewerkplaats VTTS (Veghelse Truck & Service) over.

Prolemen BPW ECO Disc opgelostDe expansie in de aftermarket is voor de BPW Groep een verdere consequente stap om zich te positioneren als de best mogelijke partner voor de internationale transportsector. “Als mobiliteitspartner begeleiden wij onze klanten over de gehele levensduur van het voertuig. Daartoe behoort ook, in geval van behoefte, de betrouwbare en snelle levering van slijtage- en onderhoudsdelen,inclusief service”, aldus Guido Nussbaum, Managing Director van BPW Benelux.

Met zakenpartners en reparatiebedrijven zoals TPV en VTTS biedt de BPW Groep haar klanten een Europees-wijd netwerk met korte reactietijden voor een optimale mobiliteit. De BPW Groep biedt een overzicht van alle service-partners op de website www.wethinktransport.de. Aan de hand van de zoekopdracht vindt men een overzicht van onder meer de dichtstbijzijnde onderdelenhandelaren, reparatiewerkplaatsen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer