Ga naar hoofdinhoud

Argos-licentie voor GP Groot en Van Kessel

Argos is een strategische samenwerking aangegaan met Van Kessel Olie en GP Groot brandstoffen- en oliehandel. De doelstelling is een gezamenlijke uitbreiding van het Argos tankstation- en tankpasnetwerk in Nederland.

argosDe geïntensiveerde samenwerking met de branded resellers is een logische stap vooruit, aldus retail manager Arnold Scherpenkate. “Wij werken al geruime tijd samen op het gebied van smeermiddelen en bundelen nu onze krachten om het landelijk dekkend netwerk van Argos te vergroten en versterken. Uiteraard zet Argos haar retailactiviteiten en de uitbreiding van haar eigen tankstationnetwerk voort.”

De strategische samenwerking is belangrijk voor Van Kessel, zegt commercieel directeur Marco de Vries. “Argos beschikt over een goed tankstationnetwerk. Wij kunnen het merk Argos nu ook gebruiken en ons tankstationnetwerk verder uitbreiden.” Hetzelfde geldt voor GP Groot, vult bedrijfsmanager Pieter Talsma aan. “De samenwerking met Argos is fris en ondernemend. Dat past bij ons. Bovendien geloven wij in de groei van het merk Argos in Nederland.”

Argos is een van de grootste, onafhankelijke spelers op de West-Europese olie- en energiemarkt. Met vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland is Argos actief in alle geledingen van de olie- en brandstof gerelateerde bedrijfskolom, inclusief opslag en distributie en internationale handel in minerale oliën en biobrandstoffen. Argos realiseert een jaaromzet van meer dan EUR 11 mrd. met ruim 650 medewerkers, werkzaam in meer dan 25 landen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer