DKV geeft korting op alternatieve brandstoffen met nieuwe tankkaart • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DKV geeft korting op alternatieve brandstoffen met nieuwe tankkaart

DKV Mobility lanceert de Future Fuelcard , een tank- en servicekaart speciaal voor alternatieve brandstoffen. De kaart biedt een korting van 2 eurocent (€ 0,02) bruto per liter of per kilogram (waterstof) voor geselecteerde alternatieve brandstoffen om de overstap naar alternatieve brandstoffen te stimuleren.

“We lanceren de Future Fuel Card, omdat we anticiperen op een veel grotere vraag naar alternatieve brandstoffen. Met de kaart willen we wagenparkbeheerders ondersteunen bij de overgang naar duurzame mobiliteit door hen een specifieke oplossing aan te bieden die ook CO2 compensatie inhoudt”, zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility

De geselecteerde brandstoffen van de Future Fuel Card zijn CNG (aardgas), bio-ethanol, biodiesel waterstof en HVO/R33 (vol- of halfsynthetische dieselbrandstof). De toekomstige tankkaart omvat CO2-compensatie door het promoten van gouden standaard gecertificeerde CO2-compensatieprojecten via de partner van DKV Mobility, myclimate.

DKV Mobility klanten die de Future Fuel Card kunnen gebruik maken van het volledige acceptatienetwerk van DKV Mobility, inclusief alle relevante diensten in alle landen. De kaart zal aanvankelijk verkrijgbaar zijn in Denemarken, Zweden en de Benelux-landen. De uitbreiding van dit aanbod naar andere landen is in voorbereiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer