GTL diesel via Salland Olie • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

GTL diesel via Salland Olie

GTL Diesel is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Bedrijven Service Punten (BSP’s). In eerste instantie zal GTL diesel bij zo’n 50 BSP’s van Salland Olie verkrijgbaar zijn. De tankstations liggen verspreid door heel Nederland.

GTLGTL diesel is een nieuwe brandstof waar de professionele weggebruiker al lang op zat te wachten. Dankzij de lage uitstoot van GTL diesel, kunnen ondernemers met Euro 4 voer- en werktuigen nu toch voldoen aan de strengere eisen die de overheid stelt ten aanzien van uitstoot. Bovendien is GTL diesel dankzij een hoger cetaan-gehalte voordeliger in het gebruik.

GTL diesel is de afkorting van Gas To Liquid (van gas naar vloeibaar). Het is een vloeibare dieselbrandstof die op synthetische wijze wordt verkregen uit aardgas. Die laatste is weliswaar een fossiele brandstof, maar aardgas is in ruime mate voorhanden. GTL diesel is daarmee een duurzaam alternatief voor gewone diesel.
GTL diesel is zonder aanpassingen aan de motor geschikt voor elk type dieselmotor. Het verbrandt schoner dan gewone diesel en kent minimale uitstoot van schadelijke stoffen als stikstof, fijnstof en roet. Daarnaast bevat het nagenoeg geen zwavel, waardoor dieselmotoren niet langer stinken. Tel daarbij de bewezen mindere slijtage aan motoren, minder onderhoudsbeurten en een langere levensduur van het rijdend materieel en GTL diesel zal voortaan een veelgevraagde brandstof zijn aan de pompen van Salland Olie.  Daarnaast kan Salland Olie GTL ook leveren op locatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer