Nieuwe TTM.nl Talk: Waarom tank jij (geen) HVO? • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe TTM.nl Talk: Waarom tank jij (geen) HVO?

TTM.nl Talk, dé online live talkshow over de Nederlandse transportsector, is terug met een nieuwe aflevering over HVO. Tank jij deze schonere diesel al? TTM.nl Talk wordt live vanuit Studio Eisma uitgezonden op woensdag 8 december, om 12.30 uur ’s middags.

De meeste vrachtwagens in Nederland rijden nog altijd op diesel. Fossiele diesel, niet echt bevorderlijk voor het milieu. We zijn op weg naar emissievrij transport, maar wat is er vandaag de dag mogelijk om CO2-uitstoot te besparen? Is HVO de schoonste brandstof voor de vrachtwagen van vandaag? In 45 minuten praat TTM.nl Talk u helemaal bij over waarom je HVO moet tanken (of toch liever niet).

TTM.nl hoofdredacteur en presentator Arjan Velthoven ontvangt in TTM.nl Talk wederom drie gasten. Dat zijn Rikkert Graat, Head Road & Rail bij GoodFuels, Alex van den Brink, algemeen directeur van St vd Brink Transport en ​​​​​​​Wout Benning, beleidsspecialist duurzaamheid en techniek bij RAI Vereniging.

TTM.nl Talk is dan wel een talkshow, de kijker hoeft niet bang te zijn alleen maar te kijken naar ‘pratende hoofden’. In Studio Eisma is de nieuwste techniek aanwezig om video’s te vertonen, maar ook om de interactie op te zoeken met de kijker. En TTM.nl Talk zou niet echt TTM.nl zijn als niet ook het laatste nieuws uit de transportbranche aanwezig zou zijn. Kijk hier de vorige uitzendingen van TTM.nl Talk terug!

Inschrijven om (gratis) te kijken naar TTM.nl Talk is per direct mogelijk

Eén reactie op “Nieuwe TTM.nl Talk: Waarom tank jij (geen) HVO?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer