Ga naar hoofdinhoud

Smakelijk ‘sterrenbroodje’ bij Shell

Sterrenchef Moshik Roth van &samhoud food heeft speciaal voor Shell een bijzonder broodje samengesteld voor de lekkere trek onderweg. Deze &Tomeato Burger is nu bij alle stations met een deli2go bakery te ervaren. Bovendien kunnen gasten dinervouchers sparen bij de stations voor een gezellig avondje uit eten. Samen met IENS, de grootste restaurant- en reserveringswebsite van Nederland, is er een selectie gemaakt van honderden restaurants die het diner voor de tweede persoon gratis aanbieden.

Nederlanders gaan steeds vaker uit eten en het aanbod van restaurants wordt steeds groter. Veel mensen hebben dan ook restaurants op hun lijstje staan die ze graag eens willen uitproberen. Met de spaaractie van Shell en IENS komt het volgende restaurantbezoek nog dichterbij. Door te tanken of sandwiches te kopen, is het gratis tweede diner bij verschillende restaurants snel bij elkaar gespaard. Hierdoor hoeft er na de tankbeurt onderweg naar huis niet meer nagedacht te worden wat te koken, alleen nog waar te reserveren.

DShell Tomeato burger 1aarnaast kan men ook bij Shell terecht voor een bijzondere maaltijd. In samenwerking met &samhoud food zijn er twee speciale broodjes van de maand ontwikkeld. De met twee Michelinsterren bekroonde chef Moshik Roth, van restaurant &samhoud places in Amsterdam, staat bekend om zijn innovatieve smaakcombinaties. In februari wordt er gestart met een vegetarisch broodje geïnspireerd op de Italiaanse keuken: de &Tomeato Burger op een ciabatta met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitjes en pestosaus. Het broodje van maart blijft nog even een verrassing.

De samenwerking van Shell met IENS en &samhoud food komt voort uit de ambitie om service te bieden die de stop bij het tankstation een extra dimensie geeft. “Deze partnerships voelden meteen als de juiste Shell IENS campagne - afbeelding 1combinatie. Net als IENS en &samhoud food besteden we bij de Shell stations veel aandacht aan service. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze gasten lekkere en verantwoorde producten van hoge kwaliteit aan te kunnen bieden”, aldus Machteld de Haan, General Manager Retail BeNeLux & France.

Bij iedere tankbeurt van minimaal 20 liter of aankoop van twee sandwiches in de Shell shop, kan er gespaard worden voor dinervouchers. Met twee vouchers dineert de tweede persoon gratis. Via www.shell.nl/tankendineer kan een online reservering gemaakt worden bij de deelnemende restaurants. De vouchers kunnen t/m 5 april 2016 gespaard worden en zijn t/m 31 mei 2016 te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer