Diesel Technic opent Partner Portal • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Diesel Technic opent Partner Portal

Distributiepartners van Diesel Technic kunnen per direct gebruik maken van het nieuwe Partner Portal als aanschaffings- en informatieplatform. Het biedt een efficiënte toegang tot het complete assortiment van de aanbieder van onderdelen in de Independent Aftermarket voor bedrijfsvoertuigen. Innovatieve functies maken van het Partner Portal een productieve totaaloplossing voor de dagelijkse aanschaf van onderdelen.

Diesel Technic Partner PortalKern van het Partner Portal is de toegang tot het complete assortiment van Diesel Technic met meer dan 30 000 onderdelen. De producten worden flexibel gezocht door middel van onderdeel- en referentienummers, artikelnamen, grafieken en verschillende selectiefilters. Ook mogelijk in het Partner Portal is het zoeken naar passende onderdelen op basis van merk en model van het voertuig. De overzichtelijke opbouw staat garant voor een eenvoudige hantering.

Elke pagina met productdetails in het Partner Portal houdt uitvoerige informatie voor distributiepartners ter beschikking. Alomvattende informatie over artikelen en toepassingen, technische gegevens, montage-instructies en ook bijkomende en vergrote productafbeeldingen bieden hulp bij de identificatie van onderdelen en bieden distributiepartners en hun eindklanten informatie voor de inbouw. De uitgebreide beschikbaarheidsindicator berekent de goederenvoorraad in real-time, zodat distributiepartners altijd op de actuele stand blijven.

Het Partner Portal biedt met de snelle bestelfunctie de mogelijkheid om CSV-bestanden te importeren en benodigde onderdelen gemakkelijk en direct te bestellen.

Via het Partner Portal kunnen distributiepartners productgegevensbladen direct aan hun klanten overmaken en hen daardoor nog grondiger adviseren. De knop ‘Feedback’ maakt het voor hen mogelijk om onmiddellijk feedback over producten te geven. Vereenvoudigd werd de bestelling van onderdelencatalogi en binnenkort ook die van promotieartikelen.

Nieuw is het Info Center van het Partner Portal. Hier krijgen distributiepartners een totaaloverzicht van de complete orderafwikkeling en de verzendingsstatus. Evenzeer kunt u inkoopgroepen beheren, leveringsadressen zelfstandig creëren en uw gebruikersinstellingen wijzigen.

Distributiepartners krijgen desgewenst een persoonlijke introductie tot het nieuwe systeem. In het Partner Portal worden er in de toekomst nog andere nieuwe en innovatieve functies geïmplementeerd. Graag kunnen distributiepartners ook eigen voorstellen indienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer