DKV koopt zich in bij Spanish VAT Services • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DKV koopt zich in bij Spanish VAT Services

DKV Mobility Services Group heeft 25 procent medezeggenschap verworven in Spanish VAT Services, de Spaanse marktleider op het gebied van internationaal tolafrekenen voor klanten in Spanje. Met dit doel is onlangs in Madrid een overeenkomst ondertekend.

De familie Alfaro blijft met 57 procent meerderheidsvennoot in de onderneming. Over de aankoopprijs zijn beide partijen overeengekomen geen mededelingen te doen. Spanish VAT Services is toonaangevend in Spanje op gebied van afwikkeling van tolheffingen, belastingrestituties en brandstof. Met wereldwijd meer dan 1.500 klanten en 36.000 geïnstalleerde OBU’s behaalde het bedrijf in 2018 een omzet van ruim 200 miljoen euro.

“We zijn verheugd deze strategische investering met VAT Services te hebben kunnen realiseren om ons hiermee samen verder te kunnen ontwikkelen”, zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV. Carlos Alfaro, algemeen directeur VAT Services voegt hier aan toe: “We gaan ervan uit dat de deelname van DKV in VAT Services voor ons een drijvende kracht zal zijn bij het in de markt zetten van ons productportfolio en dat deze beslissende invloed zal hebben op de expansie van onze onderneming.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer