Ga naar hoofdinhoud

Eerste OrangeGas tankpunt aan snelweg

OrangeGas heeft in samenwerking met BP het eerste Groengas-station aan de snelweg geopend, aan de A4 om precies te zijn. De opening werd verricht door schaatsster Annette Gerritsen.

orangegas“Het aantal Groengas-tankstations in Nederland neemt hard toe maar tot nu toe ontbrak een tankmogelijkheid direct aan de snelweg. In samenwerking met BP Kok aan de A4 is dat nu werkelijkheid geworden: een primeur in Nederland en een doorbraak voor het rijden op Groengas. Het tankstation is strategisch gelegen ten opzichte van Schiphol. Zowel taxi-ondernemers als het groeiende aantal lease-rijders dat op Groengas rijdt, kunnen wij met dit nieuwe Groengas-vulpunt nog beter bedienen”, aldus Marcel Borger, directeur OrangeGas.

Karin Kok, directeur BP Kok A4 West, vertelt over de samenwerking met OrangeGas: “Wij kijken altijd met belangstelling naar nieuwe ontwikkelingen en zien zeker een toegevoegde waarde voor ons bedrijf waar nu dus, als eerste locatie aan de snelweg, naast de traditionele brandstoffen en de mogelijkheid voor elektrisch laden, Groengas verkrijgbaar is. Ik heb bewondering voor het doorzettingsvermogen en optimisme van OrangeGas.”

Scania_CNGDe ambitie van OrangeGas reikt verder. Borger: “Er zit toekomst in duurzaam rijden. Het aanbod van auto’s die op alternatieve brandstoffen rijden wordt steeds groter. En duurzaam rijden wordt steeds voordeliger. Daarom lanceren we vandaag een complete rebranding van ons merk OrangeGas. OrangeGas staat voor positieve energie. Dat willen we meegeven, letterlijk en figuurlijk. We gaan tankstations openen waar alleen maar duurzame brandstoffen worden aangeboden: 100% Groengas, elektrische snelladers op basis van groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijk koelen en in de toekomst ook waterstof en LBG. Door synergie van deze brandstoffen kunnen wij de ‘groene’ veelrijder tegemoet komen met de laagste prijzen. Tanken bij OrangeGas is positieve energie tanken. Tank positive: zo gaan we samen op weg naar een Happy Planet.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer