Ga naar hoofdinhoud

18 nieuwe Iveco’s voor Bos Logistics

Bos Logistics uit Schiphol Zuid-Oost heeft de afgelopen maanden in totaal achttien fonkelnieuwe Iveco S-Way’s in gebruik genomen. Deze internationaal uitgevoerde Iveco trekkers – voorzien van alle beschikbare technische features – houden het wagenpark van Bos Logistics up to date, zodat het bedrijf kan blijven innoveren. De trucks worden specifiek ingezet voor de luchtvracht en dat is niet zonder reden.

Bos Logistics is een echt familiebedrijf en timmert sinds de jaren zestig aan de weg. In drie generaties is het bedrijf uitgegroeid tot een first class dienstverlener in voor- en natransport en op- en overslag voor zowel lucht- als zeevracht.

Bos Logistics streeft voortdurend naar innovatie en verbetering. Dit zodat de klant nog beter kan worden bediend, er nog efficiënter kan worden gewerkt en ­­– in een snel veranderede logistieke wereld – groei kan worden gerealiseerd.

Iveco

De basis voor de full service transportdienstverlening ligt in het goed uitgeruste wagenpark. Bos Logistics rijdt al meerdere jaren en met succes met Iveco voertuigen. Fleet Manager David Fonseca zegt hierover: “Iveco heeft een goed dealer netwerk en een volwassen product in de vorm van de Iveco S-Way. De trucks zijn betrouwbaar, waardoor een hoge uptime gegarandeerd is. Iveco biedt zekerheid en ontzorgt. De benodigde onderhoudsbeurten liggen ver uit elkaar en als de auto toch de garage in moet, werkt Iveco met een haal- en brengservice. Wel zo makkelijk!”

Één merk, één missie

Bos Logistics heeft meerdere werklocaties, waaronder de luchtvrachtlocaties Schiphol en Brussels Airport. Op deze locaties heeft het bedrijf het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt, waardoor de behoefte aan meer eenheid ontstond. De Iveco trucks worden nu specifiek op de locatie Schiphol ingezet. Voor de chauffeurs werkt dit prettig. Zij weten wat de auto te bieden heeft en kunnen zich voor de volle 100 procent op het uit te voeren werk richten.

De nieuwe Iveco’s S-Way beschikken over het benodigde ADR-pakket, waardoor Bos Logistics veilig en gegarandeerd gevaarlijke stoffen kan vervoeren. Met geavanceerde technologieën, zoals DAS en DSE, aangevuld met een airconditioning systeem, stand airco, stand kachel, lederen stuurwiel, brandstof besparende dynamo, compressor en stuurpomp, valt er voor de chauffeur niets te wensen over. De Iveco S-Way’s zijn daarnaast geschikt voor het gebruik van HVO100, een biodiesel dat uit gerecyclede plantaardige oliën is geproduceerd.

Gezamenlijke visie

De relatie tussen Bos Logistics en Iveco gaat ver terug en het is niet verwonderlijk dat de twee bedrijven elkaar steeds weer weten te vinden. Met een gedeelde passie voor innovatie, dagen de bedrijven zichzelf en elkaar steeds opnieuw uit om de horizon te verbreden. Bos Logistics en Iveco koesteren de samenwerking en zijn vastbesloten om de koers te blijven uitzetten naar een toekomst vol groei en innovatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer