Ga naar hoofdinhoud

199 x MAN voor Müller Logistics, en 1 x WOMAN

Müller Fresh Food Logistics uit Holten is een tevreden MAN klant. Dat blijkt wel uit een order van in totaal 200 trucks die momenteel worden uitgeleverd. Daarmee bestaat het wagenpark van het bedrijf voor 90 procent uit MAN trucks, en één WOMAN.

Müller Fresh Food Logistics maakt sinds 1 januari deel uit van Dachser maar operationeel bleef alles ongewijzigd. “Deze trucks waren al besteld en die komen dus nog gewoon in onze vertrouwde kleur”, aldus directeur Anton Müller.

Het gaat om MAN TGX 4×2 en 6×2 trekkers met de grootste cabine, de GX uitvoering en de 480 pk sterke D26 krachtbron. Eén voertuig wijkt echter af van die configuratie, en dat is de WOMAN. Anton Müller: “We kwamen op het idee om iets speciaals te doen met deze truck. De chauffeur, Fleur Scheffer werkt al zes jaar voor ons en dit is haar vaste auto. Ze gaf aan dat ze liever de lagere GM cabine wilde in verband met haar lengte. Wel had ze wat speciale wensen, zoals zijfenders en extra verlichting. Wij bieden chauffeurs verschillende optie paketten aan, die wij zelf installeren in onze eigen werkplaats.’’

De aangepaste grille met de letters WOMAN werd in samenwerking met MAN Truck & Bus en huisdealer Roordink gemaakt. Fleur is er heel blij mee en voor haar laat het zien dat Müller zijn chauffeurs serieus neemt. “Ik rij al twintig jaar waarvan zes jaar voor Müller. Hier wordt je ook als vrouw serieus genomen als chauffeur en dat is voor mij een enorme bevestiging.’’

Er werken inmiddels tien vrouwelijke chauffeurs bij Müller. “Wij zijn erg blij met onze chauffeurs en dan maakt het niet uit of ze man of vrouw zijn. Met deze truck wilden we dat extra onderstrepen en dat is gezien de reacties goed geslaagd”, aldus Anton Müller.

Müller Fresh Food Logistics is actief in transport en distributie in binnen- en buitenland. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van warehousing & value added logistics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer