Ga naar hoofdinhoud

26 nieuwe Talsons voor Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics heeft haar gespecialiseerde vloot opleggers voor luchtvracht uitgebreid met 20 TAG TAL- en 6 TAM TAL-opleggers van Talson.

Tijdens de overdrachtsceremonie gingen Sjel Wijngaards, lid van de raad van bestuur van Jan de Rijk Logistics, Johan Martens, fleetmanager bij Jan de Rijk Logistics en Johan Verdonschot, salesmanager bij Talson in hun toespraken in op het partnerschap tussen de twee bedrijven.

Sjel Wijngaards: “We hebben al 25 jaar een sterk partnerschap met Talson. We hebben bij Jan de Rijk Logistics zelf ervaren hoe kwalitatief hoogwaardig en robuust de voertuigen van Talson zijn en hebben de afgelopen 8 jaar ruim 230 Talson-voertuigen aangeschaft. Omdat we zo tevreden zijn, hebben we ons wagenpark in 2019 uitgebreid met 20 TAG TAL- en 6 TAM TAL-voertuigen voor luchtvracht. Ons partnerschap zal ongetwijfeld blijven groeien en we zullen meer Talson-voertuigen aanschaffen.”

Johan Martens, fleetmanager bij Jan de Rijk, voegde hieraan toe: “Voertuigen van Talson zijn licht en bieden veel verschillende laadopties waardoor we beter gebruik kunnen maken van de trailercapaciteit. Hierdoor verbruiken we minder brandstof en produceren we minder CO2. Dankzij Talson kunnen we milieuvriendelijkere oplossingen aanbieden.”

Johan Verdonschot: “Als Europees marktleider in de productie van opleggers voor luchtvracht leveren we al meer dan 35 jaar hoogwaardige, innovatieve en betrouwbare opbouwtrailers. Als Talson zijn we ons ervan bewust dat bij luchtvracht tijd geld is en snel laden en lossen essentieel is. Onze hypermoderne TAG TAL en TAM TAL zijn in no time geladen en gelost. Voor een optimale beveiliging van de lading wordt het rollenbed verlaagd tijdens het rijden. Bovendien kunnen onze luchtvrachttrailers tot wel 4 ULD’s vervoeren. Veiligheid is bij TAG TAL en TAM TAL standaard, met zijpanelen van aan elkaar geklonken platen hoogwaardig aluminium en verzinkt staal. En het kan nóg veiliger met onze Secure Box, winnaar van de Trailer Innovation Award. Daarnaast beschikken de voertuigen over het multifunctionele, gepatenteerde Talfix-systeem met 10.000 gaten dat het mogelijk maakt om verschillende ladingen te combineren in één trailer. Ook heeft de TAG TAL een hellend dak voor een optimale interne hoogte van de trailer en een Talson-deur die ervoor zorgt dat het achterkader een erg stevig geheel vormt, waardoor de lading optimaal is beveiligd en de trailer langer meegaat.”

Jan de Rijk Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners van Europa en beschikt over een modern wagenpark met 1.000 voertuigen en verschillende gespecialiseerde magazijnen. Het bedrijf verleent road feeder-services voor luchtvracht, intermodale oplossingen, internationaal transport, contract logistics, Benelux- en retaildistributie, temperatuurgecontroleerd transport, evenementenlogistiek en forwarding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer