300 Krones voor multimodaal transport voor Arcese • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

300 Krones voor multimodaal transport voor Arcese

Het Italiaanse transportbedrijf Arcese heeft geïnvesteerd in 300 Krone Mega Liners die ook geschikt zijn voor vervoer per spoor.

De 300 nieuwe Mega Liners die Arcese heeft besteld voldoen aan de P400 spoorcode. Dat is een strategische zet van de Italianen, want ze verwachten dat ze in de komende jaren nog veel meer opleggers op de trein kunnen zetten. Arcese had al meer dan 2500 P400 intermodale opleggers. Verwacht wordt dat de opening van de Ceneri-spoortunnel en de daaruit voortvloeiende uitbreiding van de spoorweginfrastructuur met treinen tot 750 meter lang en met een P400-profiel, een verdere verbetering van de diensten van Arcese mogelijk zal maken, waardoor deze steeds groener en slimmer worden.

De recente aankoop consolideert ook het partnerschap dat meer dan dertig jaar geleden met Krone begon en waarbij Arcese tot op heden meer dan 2.500 Krone-opleggers heeft gekocht. Guido Pietro Bertolone, CEO van de Arcese Group: “Wij gaan door op onze weg van innovatie en focus op duurzaamheid op Europese schaal. Ons investerings- en ontwikkelingsbeleid gericht op internationaal gecombineerd vervoer vertegenwoordigt de toekomst in Europa. Dankzij onze voortdurende inzet voor de ontwikkeling van het netwerk en deze nieuwe Krone-voertuigen zullen wij in staat zijn om te anticiperen op de marktvraag naar een flexibele en duurzame dienstverlening.”

Deze doelstellingen worden gedeeld door Bernard Krone – Voorzitter van de Raad van Commissarissen – Bernard Krone Holding SE & Co. KG, die ook commentaar gaf op het nieuws: “Namens de familie Krone en het hele Krone-team wil ik Arcese bedanken voor het grote vertrouwen en het uiterst eerlijke partnerschap dat we in de loop der jaren samen hebben ontwikkeld. Wat begon als een zakelijke relatie heeft zich ontwikkeld tot een hechte, vriendschappelijke dialoog. Wij hebben grote waardering voor de buitengewone deskundigheid van het Arcese-team, omdat zij, net als wij, de klant altijd centraal stellen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Wij zijn dan ook zeer dankbaar dat Arcese steeds weer op Krone opleggers vertrouwt, en wij kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer projecten samen uit te voeren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer