850 nieuwe trailers voor Ewals • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

850 nieuwe trailers voor Ewals

Ewals Cargo Care vernieuwt en vergroot haar opleggervloot in 2022 met 850 nieuwe eenheden. Deze zijn voorzien van nieuwe en praktische features.

Ewals breidt de vloot met Mega Huckepack XL trailers en Mega Huckepack XLS 2.0 trailers. Ze beschikken over 25 procent meer laadruimte dan een conventionele trailer. Beide types trailer zijn uitgerust met extra sterke kopschotten en zijkanten tot 3.20 hoogte, waarmee snel en veilig kan worden (af)geladen. Daarnaast heeft de Mega Huckepack XLS versterkte zijkanten, waardoor hij extra sterk, veilig en beveiligd is, zoals de extra S in de naam al aangeeft. Dit biedt grote waarde bij instabiele, uitpuilende en waardevolle ladingen. Het belangrijkste is dat beide trailertypes dankzij het huckpack-systeem op een spoorwagon kunnen worden geplaatst.

Ewals plaatst ook nieuwe SBS sloten op de achterdeuren. De roestvrijstalen behuizing beschermt het slot volledig. De veiligheidslat ligt nog hoger dankzij een extra TIR kabelverbinding van het dak naar de hoofd-TIR. Dit beantwoordt aan de behoeften van de klant, vooral in de elektronicasector, waar de hoge waarde van de goederen goed moet worden beschermd.

Als nieuwe stap begint Ewals met de implementatie van het TPMS (Tire Pressure Monitoring System) in een deel van het wagenpark. Dit verhoogt de veiligheid en vermindert tegelijkertijd de bandenslijtage. Om de uiterlijke verschijning op het hoogste niveau te houden, is het bovendien een nieuwe standaard om transparante etiketzakken op de schuifzeilen en achterdeuren en een roestvrijstalen plaat op het kopschot voor borden met gevaarlijke goederen aan te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer