8x LAG voor Van Waveren Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

8x LAG voor Van Waveren Transport

Van Waveren Transport uit Amsterdam kocht onlangs 6 brandstofopleggers en 2 containerchassis bij LAG Trailers. De aankoop geeft volgens LAG blijk van een ambitieus zicht op de toekomst, dankzij een focus op technologie en rendement.

LAG leverde de eerste 4 opleggers af van een serie van 6 brandstoftrailers. Van Waveren zet de brandstofopleggers hoofdzakelijk in voor het bevoorraden van Shell tankstations. “Veiligheid, kwaliteit van dienst en product gaat voor alles”, aldus eigenaar Es van Waveren. “Het belang van ons custom-made concept kan en mag hierbij niet onderschat worden. De apparatenkast is een ergonomisch hoogstandje en volledig afgestemd op ons dagelijks werk.  

De opleggers zijn voorzien van vernieuwde technologie die de veiligheid van chauffeur, omgeving en het product garandeert.

Een absoluut technologisch hoogstandje is de meetinstallatie met ContRamix-technologie die contaminatie van het product vermijdt. De Bartec SAFE software voorkomt foutieve stortingen dankzij het gebruik van SAFE Tags. De LAG-oplegger is tevens voorzien van OTA (Over The Air) software-updates.

Naast de fuel-trailers kocht Van Waveren ook nieuwe containerchassis aan bij LAG Trailers. Het bedrijf koos uitdrukkelijk voor het 2019 concept van de LAG containerchassis. “We zijn zeer enthousiast om het nieuwe concept van LAG in te zetten. Dankzij het lage eigengewicht maximaliseren we onze laadcapaciteit”, aldus Es van Waveren. Het nieuwe chassis, met allerhande toebehoren zoals slangen en slangenkokers, weegt slechts 3150 kg.

De aankopen zijn geen vervangingsopdracht maar een uitbreiding van de huidige transportvloot. “Van Waveren Transport blijft groeien. Een jonge vloot zorgt voor een positieve uitstraling. En dankzij de uitbreiding kunnen wij de inzet bij onze klanten verhogen.“, vertelt operationeel manager fuels Wim van den Dool. De keuze voor LAG Trailers bleek logisch. “Wij hebben een hechte band, partnership en blind vertrouwen in de LAG producten en service”, aldus Es van Waveren.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer