Ga naar hoofdinhoud

AB Transport bestelt 750 nieuwe DAF’s

Foto: AB Transport / William de Heuvel

AB Transport Group blijft haar wagenpark maar uitbreiden met nieuwe DAF’s. Tijdens een wagenparkevent van AB Transport Group hebben Dennis Wetenkamp (CEO AB Transport Group) en Michiel Kuijs (European sales Director) een overeenkomst getekend voor de levering van 750 nieuwe DAF’s in 2023 en 2024.

Het thema van het wagenparkevent was ‘Duurzaamheid’, een onderwerp waarbij samenwerking met partners essentieel is om stappen te zetten. DAF Trucks en AB Transport Group hebben al jaren een strategische samenwerking op het gebied van voertuigen, leasing en onderhoud.

“Groeien is alleen mogelijk met sterke en professionele organisaties”, aldus Dennis Wetenkamp. De keuze voor DAF is mede ingegeven door het lage verbruik, het hoge chauffeurscomfort en de verbeterde veiligheid van de nieuwe generatie trucks.

AB Transport Group is een toonaangevende logistieke dienstverlener in agri en food (AB Texel Group) en de bouw (Combex Group). Dagelijks zijn zo’n 1.600 trucks onderweg om agrarische producten, veevoer, meel, vloeibare zuivel, gekoelde foodproducten en (prefab) beton- en bouwmaterialen te vervoeren.

van links naar rechts: Piet Dubbeld (Procurement & CSR Manager AB Transport Group), Michiel Kuijs (European Sales Director DAF Trucks NV), Dennis Wetenkamp (CEO AB Transport Group), en Jürgen Franken (Fleet Sales Manager DAF Nederland)

Eén reactie op “AB Transport bestelt 750 nieuwe DAF’s

  • Janet Boers

    Wat super voor hun bedrijf.
    Wij mijn kinderen en ik hebben mogen ervaren dat het een bedrijf is met een hart voor hun medewerkers. Wat ze voor hun vader hebben gedaan gaan wij nooit vergeten. Heel dankbaar hiervoor! Het is ze van harte gegund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer