Ga naar hoofdinhoud

Antos maakt entree in wagenpark Steenbergen

Transportbedrijf Steenbergen uit Bodegraven heeft een order geplaatst van vier Antos 1835 LS 4×2-trekkers voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. De order betekent de entree van de Antos in het wagenpark van Steenbergen. Met 22 Actrossen is Mercedes-Benz al goed vertegenwoordigd in het wagenpark. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) is de vaste mobiliteitspartner van Steenbergen.

Alle vier de Antos trekkers zijn uitgevoerd met een M-ClassicSpace-cabine. De trucks zijn uitgerust met Active Brake Assist 4, Attention Assist en spoorassistent. Het hart van de truck wordt gevormd door de schone Euro 6-motor met 260 kW (350pk). De chauffeur wordt ondersteund in zijn dagelijkse werkzaamheden door de standaard volautomatische PowerShift-versnellingsbak. De vrachtwagens die worden geleverd door Mercedes-Benz Dealer Bedrijven worden onder meer ingezet voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Steenbergen verzorgt zelf de opbouw die de Antos-vrachtwagens geschikt maken voor dit ADR-transport.

Steenbergen is een distributeur uit Bodegraven, Zuid-Holland. Het bedrijf is opgericht in 1907. Steenbergen is gespecialiseerd in de 24-uursdistributie binnen de Benelux van zendingen boven het pakketsegment. In totaal heeft het transportbedrijf vijf crossdockcentra van samen 18.000 vierkante meter. Naast de Nederlandse depots in Bodegraven, Meppel, Venlo, heeft Steenbergen ook crossdockcentra in het Belgische Wommelgem en Chaineux. De focus ligt op een drietal distributiegoederen: palletdistributie, het transport van banden voor de automotive branche en het vervoer van gevaarlijke stoffen. Voor dit ADR-transport zijn alle vrachtwagens uitgerust en is iedere chauffeur opgeleid. Het wagenpark van Steenbergen bestaat uit in totaal 200 trucks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer