Ga naar hoofdinhoud

Autohopper zet ook vrachtwagens in de verhuur

Autoverhuurder Autohopper voegt vrachtwagens toe aan haar verhuurvloot. Met deze nieuwe richting wil Autohopper nog verder groeien.

In 2015 begon Autohopper met de eerste bestelbussen en sindsdien is het naar eigen zeggen hard gegaan. Er zijn nu bijna 1000 bestelbussen te huur bij meer dan 130 franchisevestigingen. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat er meer bestelbussen en personenauto’s zijn toegevoegd aan de vloot. Daarnaast zorgt de groei ervoor dat Autohopper verder blijft kijken naar hun huidige dienstverlening.

Vanuit de markt kwam er een sterke vraag naar grotere bestelbussen in het aanbod van Autohopper. Naar deze vraag is geluisterd en samen met een groep franchisenemers is er besloten dat het aanbod uitgebreid moest worden met een vrachtwagen. Een flinke stap in het wagenaanbod en een flinke stap in laadcapaciteit. Waar de grootste bestelbus van Autohopper een inhoud heeft van 20 m³, heeft de vrachtwagen een inhoud van 45 m³.

Ambitie

De huur uitbreiding van de vrachtwagens gaat samen met de groeiambities van Autohopper. Directeur Roel Steunenberg geeft aan: “Als Autohopper willen we meer aandacht geven aan de zakelijke markt. De vrachtwagens zijn een prachtige aanvulling op deze ambitie. Zeven jaar geleden zijn we begonnen met de eerste bestelbussen en nu hebben we al vrachtwagens in ons wagenpark opgenomen. Hopelijk hebben we over vijf jaar net zoveel vrachtwagens als bestelbussen.”

Ook probeert Autohopper met de komst van de vrachtwagen een top 3 positie te versterken binnen de grootste verhuurpartijen in Nederland. Roel Steunenberg: “het wagenpark breidt zich snel uit en het Autohopper beeldmerk zie je steeds vaker op de Nederlandse wegen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer