Ga naar hoofdinhoud

Betere performance Nachon TMS

Met de release van Nachon TMS 6 heeft Nachon haar transportmanagementsoftware sneller en gemakkelijk in gebruik gemaakt. Zo heeft het TMS nu een volledige Windows ‘look & feel’ en kunnen ‘Favorieten’ worden aangemaakt voor vaak gebruikte functies.

screenshot Nachon TMS"screenshot“Veel van onze klanten waarderen het TMS om de uitgebreide functionaliteit, de openheid, de koppelingen en de mogelijkheden voor maatwerk”, vertelt account manager Marco Nijssen. “De keerzijde is steeds verder groeiende software met kans op performanceverlies.” Om dit probleem te ondervangen heeft Nachon de software grondig op de schop genomen en overbodige broncode en maatwerk uit het standaardpakket geïsoleerd.
“Het resultaat is een sneller werkend pakket, waarin ook minder bedieningshandelingen nodig zijn dan in versie 5”, zegt Nijssen. Met klanten die versie 6 van Nachon TMS aanschaffen, overlegt Nachon welke maatwerksoftware nodig is en hoe die het beste beheerd kan worden.

Prijsstelling
Naast de performance paste Nachon ook de prijsstelling van haar TMS aan. Tot en met versie 5 werd de aanschafprijs berekend op basis van losse modules. Ook voor upgrades moest per functie of module worden betaald. Vanaf versie 6 hanteert Nachon een vaste basisprijs voor de aanschaf van het TMS en een vast upgrade-tarief dat is gebaseerd op de al aanwezige modules.

Nieuwe functies
Nijssen geeft aan dat versie 6 van Nachons TMS in de loop van 2009 verder wordt uitgebreid met nieuwe functionaliteit. “Naast nieuwe koppelingen, die als add-on op het TMS beschikbaar komen, wordt gewerkt aan nieuwe functies om van opslag tot en met aflevering nog meer inzicht te krijgen in de status van de zending”, licht Nijssen alvast een tipje van de sluier op. Nachon TMS 6 komt eind februari 2009 beschikbaar. Versie 6.1 met de nieuwe functionaliteit volgt later in het jaar.

"ScreenshotScreenshot Nachon TMS 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer