Ga naar hoofdinhoud

Cars & Cargo onderweg met Code XL tautliners van Kässbohrer

Kässbohrer Nederland, onderdeel van de Van Tilburg – Bastianen Groep, heeft onlangs een nieuwe schuifzeiltrailer geleverd aan Cars & Cargo Freight uit Breda.

Het is alweer de derde schuifzeiloplegger die Kässbohrer Nederland levert aan het transportbedrijf uit Breda. Deze trailers zijn tautliners uitgerust met Code XL, verzwaard kopschot, aluminium zijborden en een extra verstevigde vloer.

Cars & Cargo is de grootste Frankrijk vervoerder van Nederland en een top 5 vervoerder naar Frankrijk vanuit de Benelux. Cars&Cargo beschikt over 224 getrokken eenheden en 212 trekkende eenheden die dagelijks op en neer rijden tussen Nederland, België en Frankrijk. “Onze units zijn gemakkelijk en snel in te laden via de achterkant, zijkant en via het dak. Hierdoor zijn we flexibel met laden en lossen en dit bespaart veel kostbare tijd. Wij streven naar een perfectie van de Lean and Green eisen en Kässbohrer helpt ons daarbij”, aldus Nick Valckx, Directeur Cars&Cargo.  Door de vele opties en mogelijkheden en de snelle levertijden van Kässbohrer kunnen wij continue in beweging blijven en is ons wagenpark vernieuwen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer