DAF debuteert in wagenpark Koeltrans • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF debuteert in wagenpark Koeltrans

Bij transportbedrijf Koeltrans Angeren in het Gelderse Bemmel worden deze week in totaal twee nieuwe DAF’s XG+ afgeleverd. Dat is bijzonder, want het zijn de eerste DAF’s ooit in het wagenpark van Koeltrans.

De trucks worden geleverd door dealer Van Tilburg Bastianen. “DAF had bij ons al vaker op de deur geklopt, maar ik vond het vorige model gewoon niet passen in onze vloot. Kom bij een nieuw model maar terug, zei ik altijd, en dat heeft DAF gedaan”, vertelt directeur-eigenaar Günther Maters aan TTM.nl.

De kleurstelling van Koeltrans past prima bij de lijnen van de nieuwe XG+ cabine. “Ik ben onder de indruk van de uitstraling van de DAF, echt een mooie auto. Ook het interieur kan me bekoren”, vertelt Maters. Ook bij Koeltrans zijn de DAF’s voorzien van spiegels en camera’s. Maters: “De schermen in de cabine worden later geleverd, zodat alles werkend is en de spiegels van de cabine kunnen. Maar ik ben allang blij dat we nu kunnen rijden. De levertijd werd uiteindelijk maanden langer dan eerst verwacht, dus ik ben blij dat de voertuigen er nu zijn.”

Maters verwacht dat het niet bij de twee DAF’s zal blijven in het wagenpark van Koeltrans. “Als ik begin aan een nieuw merk, is dat niet voor twee voertuigen nee. Deze nieuwe DAF’s gaan vijf, zes jaar meedraaien. De intentie is er om meer DAF’s te bestellen, maar eerst maar eens zien hoe ze presteren in de praktijk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer