DAF’s in het zwart voor Koninklijke Dekker • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF’s in het zwart voor Koninklijke Dekker

Houtbedrijf Koninklijke Dekker heeft met ingang van deze maand drie nieuwe DAF’s toegevoegd aan haar wagenpark. Drie zwarte DAF’s, en dat is even wennen voor wie Dekker kent van de gele of rode trucks. De DAF’s CF werden geleverd door TB Truck & Trailer Service.

Koninklijke Dekker vindt haar oorsprong in 1885, als een kleine lokale houthandel. Sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende houtbedrijven in Nederland en Europa. Ze zijn gespecialiseerd in de import, export en verwerking van hout- en houtproducten.

Begin april zijn er drie nieuwe zwarte DAF CF410 trekkers toegevoegd aan de vloot, waar al drie rode DAF CF410 trekkers rondrijden. Deze worden al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruikt en daarom heeft Koninklijke Dekker wederom gekozen voor DAF. De zwarte vrachtwagens zullen op de weg te zien zijn in combinatie met de vernieuwde zwarte Dekker opleggers. Op deze manier zullen de chauffeurs van Koninklijke Dekker geheel in stijl de leveringen van hout- en bouwproducten naar haar klanten brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer