Ga naar hoofdinhoud

De Hondsrug sterker met Iveco S-Way Magirus

Transportbedrijf De Hondsrug uit Emmen heeft onlangs haar vloot uitgebreid met een nieuwe Iveco S-Way. Deze vrachtwagen is voorzien van alle gemakken die een chauffeur maar kan wensen, zoals luchtvering voor en achter, geïntegreerde standairco, Full LED verlichting, lederen bekleding, aslast-meetsysteem en is af fabriek in de bedrijfskleur geleverd. Om gemakkelijk toegang te krijgen tot de hydrauliek koppelingen achter de cabine zijn er korte zijfenders gemonteerd.

Voor de beoogde werkzaamheden is deze S-Way uitgerust met een complete hydrauliek set voor een walking floor door RST in Geesbrug. De pomp is afgesteld op 190 Bar voor het kippen en op 340 Bar voor het gebruik van een mixer of tank. Bij deze inzet komt de 13 liter 490 PK sterke dieselmotor zonder EGR goed tot zijn recht.

Met deze uitbreiding van haar vloot is De Hondsrug nog beter in staat om haar klanten te voorzien van hoogwaardige transport- en verhuurdiensten voor diverse bulkmaterialen. De diensten van De Hondsrug omvatten onder andere transport van bulkmaterialen zoals zand, grind, puin en compost, verhuur van grondverzetmachines zoals kranen, shovels en laadschoppen, en verkoop van diverse materialen zoals zand, grind en grond. Het bedrijf richt zich voornamelijk op klanten in Noordoost-Nederland, maar bedient ook klanten in andere delen van het land. De Hondsrug beschikt over een wagenpark met 18 trucks, waaronder 4 Iveco’s. Magirus en Iveco hebben binnen dit bedrijf hun sporen reeds verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer