De Vloerenmakers kunnen allemaal mee in Iveco S-Way • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

De Vloerenmakers kunnen allemaal mee in Iveco S-Way

De Vloerenmakers uit Noord-Brabant heeft onlangs het wagenpark uitgebreid met een nieuwe 6×2 Iveco S-Way, voorzien van een opvallend uiterlijk en alle gemakken en details. De S-Way is voorzien van een extra zitplek, zodat alle vloerenmakers mee kunnen op weg naar een nieuwe klus.

De nieuwe Iveco S-Way voor De Vloerenmakers is een luxe uitgevoerde 6×2 trekker met 570 pk. Van de lederen bekleding van de stoelen tot de extra LED sfeerverlichting in de cabine, elk detail is met zorg ontworpen en uitgevoerd.

De hefinrichting voor de voorloopas en de voorbereiding om de traileras vanuit de cabine te heffen maken het leven van de chauffeur een stuk gemakkelijker. Het aslastmeetsysteem met indicatie in het dashboard voor luchtgeveerde assen (inclusief trailer) zorgt ervoor dat de vrachtwagen altijd in balans blijft, wat de veiligheid op de weg ten goede komt.

Met het My Iveco Infotaiment systeem met Alexa, DAB-radio, Bluetooth en een 7 inch TFT-scherm met TomTom trucknavigatie kan de chauffeur altijd de weg vinden en blijven genieten van zijn favoriete muziek.

Met de LED Bullbars inclusief 2 Hella Rato flitslampen op het cabinedak en de LED bar aan de onderzijde van de bumper over de gehele voorkant is de vrachtwagen niet te missen op de weg. De kunststof side skirts in de cabinekleur gespoten en het gehele chassis voorzien van traanplaat met een opklapframe maken het geheel af en geven de vrachtwagen een stoere uitstraling.

Bij De Vloerenmakers worden de materialen geladen in Oss en leveren ze deze zelf op de locatie van de klant. Wanneer de truck met personeelsleden op pad gaat om de vloer te leggen, is er achter de trekker een oplegger met een machine opgebouwd die twee compartimenten bevat: zand en cement. Op locatie wordt er water toegevoegd en spreiden de medewerkers het uit, zodat er uiteindelijk een vlakke vloer ontstaat. Hoewel de chauffeurs verantwoordelijk zijn voor het vervoer van de materialen, ligt hun focus vooral op het leggen van de vloeren.

Om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is voor het team van De Vloerenmakers tijdens het werk, wordt er een extra zitplaats toegevoegd aan de truck. Op deze manier kunnen alle medewerkers comfortabel en veilig mee op pad om de vloeren te storten en te egaliseren.

De Vloerenmakers is een bedrijf dat zich sinds 2006 richt op het maken van cementdekvloeren. Hun werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland en worden zowel voor aannemers als particulieren uitgevoerd. Het bedrijf onderscheidt zich door veel tijd en energie te steken in het adviseren over de ondervloer om zo het gewenste eindresultaat te kunnen realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer