Drie nieuwe Iveco’s S-Way voor P. van der Nat • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe Iveco’s S-Way voor P. van der Nat

Transport-, opslag- en distributiebedrijf P. van der Nat uit Giessen heeft onlangs drie nieuwe Iveco’s S-Way toegevoegd aan het wagenpark. Deze nieuwe trekkers zullen worden ingezet voor distributiewerkzaamheden vanuit de locaties Giessen en Veghel. Iveco Schouten vestiging Almkerk leverde de drie S-Way’s af.

P. van der Nat is een familiebedrijf dat in meer dan 60 jaar is uitgegroeid tot een brede logistieke dienstverlener met een wagenpark van ruim 90 voertuigen en een personeelsbestand van circa 150 medewerkers. Het transportbedrijf uit Giessen heeft zich vanaf de eerste dag bezig gehouden met de distributie van levensmiddelen. Inmiddels is P. van der Nat een van de specialisten in het vervoeren van voedingsmiddelen en gerelateerde goederen.

P. van der Nat gaat graag op een laagdrempelige manier en in goed overleg met de klant te werk. Op die manier worden de meest effectieve en efficiënte logistieke diensten gerealiseerd. Daarnaast zoekt het transportbedrijf uit Giessen voortdurend naar de meest duurzame oplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van hun klanten.

De drie nieuwe S-Way’s zijn uitgerust met een 460pk 11-liter dieselmotor en Hi-tronix automatische versnellingsbak. In de grote AS-cabine hebben de chauffeurs alle gemak en ruimte beschikbaar om prettig te werken en rusttijden door te brengen. Zo is het interieur van onder meer voorzien van grote koelkast, standairco, standkachel en luxe stoelen.

De chauffeurs van de nieuwe S-Way’s hebben naar persoonlijke wens enkele specifieke accessoires en extra verlichting op laten bouwen. Zij zullen ook nog de Iveco Driver Academy training volgen, om alle mogelijkheden van de Iveco’s te benutten voor het grootste gebruiksgemak en het laagste brandstofverbruik.

Eén reactie op “Drie nieuwe Iveco’s S-Way voor P. van der Nat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer