Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe Talsons voor VSW Expeditie

VSW Expeditie legt zich al sinds de start van het bedrijf toe op het internationale vervoer van hoogwaardige goederen. In het begin vooral piano’s, maar inmiddels is VSW gespecialiseerd in alle waardetransport, met name dat van meubelen. Om dat verantwoord, schadevrij en veilig te kunnen doen, geldt Talson als een vaste leverancier voor het bedrijf. Onlangs werden er weer drie Talson trailers aan de vloot toegevoegd.

VSW Expeditie is internationaal actief en laadt en lost door heel Europa. Het meubelvervoer omvat alle facetten, van een enkel voetenbankje tot een complete lading, waar dan ook door Europa. Directeur Maarten van der Struik zegt dat zijn bedrijf ook op particuliere adressen meubels aflevert en installeert. “Dat is de meerwaarde die wij onze klanten te bieden hebben. Het spreekt voor zich dat we daarbij zorgen voor een veilig en schadevrij transport.”

VSW Logistiek beschikt over een hoogwaardig trailerpark waarin Talson al meer dan 25 jaar een belangrijke rol speelt. Het bedrijf heeft zestien Talson trailers, op een vloot van 26 stuks. Onlangs werden er weer drie Talson trailers aan de vloot toegevoegd. “Er zijn diverse redenen om weer voor Talson te kiezen”, zegt Van der Struik. “Ze zijn robuust en daarmee duurzaam, onze oudste Talson trailer dateert van 1997, en de prijs-kwaliteitsverhouding is ons naar de zin. We maken gebruik van het Talfix systeem, om twee redenen: Het is daardoor relatief eenvoudig voor ons om een tweede laadvloer te monteren. Op die manier kunnen we met name meubelen veiliger vervoeren, met minder kans op schade. Maar Talfix is ook een uitkomst bij het vastzetten van de lading. Die kan daardoor echt nergens meer heen.”

Sinds vele jaren maakt VSW Expeditie gebruik van wissellaadbakken van Talson. “Dat doen we omdat gebleken is dat het handig is wanneer een chauffeur bij een stad komt, en dan de aanhanger afkoppelt. Vervolgens rijdt hij met de motorwagen naar de klant, lost daar, komt weer terug en kan dan bakken wisselen om de volgende klanten te bedienen, zonder dat lengte- en gewichtsvoorschriften in binnensteden worden overtreden. Typisch werk dus voor klanten die we niet met een trailer kunnen benaderen. Ons werk omvat ook het lossen van meubels bij particulieren dan daar zou het systeem met wissellaadbakken kunnen werken. Dat moet de toekomst uitwijzen”, aldus Van der Struik. Hij heeft er alle vertrouwen in dat niet alleen de trailers van Talson, maar ook de wissellaadbakken van het merk, lange tijd mee zullen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer